Service heeft bij ons de hoogste prioriteit. Daarom werken wij enkel met beste merken om uw fiets terug in topconditie te brengen. Om jullie de beste service te kunnen geven, trachten we ons dan ook te onderscheiden met de beste technieken en opleidingen.

Batterytester

In het verleden kregen wij veel de vraag of de accu van de e-bike nog voldoende capaciteit heeft. Om deze vragen op een correcte manier te kunnen beantwoorden, hebben wij de meest betrouwbare en universele batterijtester op de markt! Met dit apparaat kunnen wij 95% van de accu's testen. Na de test kunnen wij aan de hand van een uitgebreid testverslag overleggen met de klant wat de opties zijn.

Partnership fietsbatterij.be

Omdat wij er ons van bewust zijn dat de aankoop van een nieuwe accu  een zeer hoge kostprijs heeft, zijn wij op zoek gegaan naar de beste oplossing om uw dierbare en betrouwbare e-bike in leven te houden. Daarbij zijn wij een partnership aangegaan met Battery Supplies, een van de grootste leveranciers wat betreft batterijen. Dit Belgisch bedrijf is een referentie in het reviseren van alle batterijen. 

 

  • U komt langs bij ons met uw defecte accu, of na onze test zijn we tot de conclusie gekomen dat uw accu niet meer de gewenste capaciteit haalt.
  • Wij kijken samen op www.fietsbatterij.be wat de beste en goedkoopste oplossing kan zijn om uw accu terug te herstellen
  • Wij zenden uw defecte accu en lader op, waar er nieuwe cellen in worden geplaatst, wat uw accu terug als nieuw maakt.
  • U weet direct wat de kostprijs van deze herstelling zal zijn, zodat u niet voor verassingen komt te staan.
  • U kan tot 50% besparen!!!
  • Uw fiets kan terug de kilometers rijden zoals u hem de eerste maal uit de winkel rolde, of in sommige gevallen nog meer!

Bij vragen kunt u ons vrijblijvend contacteren of langskomen